Cat Bangunan di Kuala Lumpur & Selangor

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan cat bangunan di seluruh Kuala Lumpur dan Selangor.

Kemudahan pejabat dan bangunan yang cantik akan menambah reputasi syarikat anda. Mereka juga memberi kesan kepada prestasi syarikat dan kakitangan.

Pelanggan berpotensi menilai kredibiliti anda pada rupa premis perniagaan anda. Seperti yang dikatakan, tanggapan pertama penting. Pelanggan berpotensi anda boleh mendapat banyak pemahaman daripada melihat tempat kerja anda. Seringkali mengaitkan persekitaran yang kemas dengan prestasi yang cekap.

Kakitangan juga dipengaruhi oleh persekitaran mereka. Dengan kemudahan yang kemas dan menarik, anda dapat membantu meningkatkan semangat dan prestasi.

Pengecatan komersial memerlukan pengetahuan tentang warna dan tema yang profesional. Pengecatan di tempat kerja berbeza dengan lukisan kemudahan kediaman. Ia memerlukan kepakaran dalam hiasan rasmi dan komersial.

Pengecatan di tempat kerja tidak memberi anda flexibiliti; seperti anda mengecat rumah.

Dalam berurusan dengan kemudahan kediaman, anda boleh mencuba; anda boleh menukar warna mengikut perasaan anda atau mengikut musim. Dengan pengecatan pejabat, anda tidak menikmati  kebebasan itu dan anda perlu mengikut nada rasmi.

Kami memahami tekanan yang anda ada dengan memberi tanggungjawab kepada orang lain untuk menjaga pengecatan bangunan anda dan itu sebabnya, kami telah mengadakan pasukan profesional yang berdedikasi yang akan memberikan wajah baharu ke kawasan bangunan komersial anda.

Bangunan Komersial Yang Kami Cat Termasuk:

Pejabat

Kedai Runcit

Bangunan Kilang

Kafe

Bilik Pameran Kereta

Gudang

Sekolah

Tadika

Auditorium

Restoran

Pangsapuri

Stadium

Kelab Malam

Mewakili Perniagaan Anda Dengan Warna yang Tepat

Sesungguhnya anda ingin mencipta kesan positif yang berpanjangan kepada semua pelawat ke perniagaan anda. Sekarang anda boleh mencapai dengan pekerjaan cat komersil yang cemerlang. Hantar mesej utama  kepada pelanggan berpotensi anda dengan kemudahan pejabat dan bangunan yang kemas

Marilah kami bantu anda mencapai pengecatan yang betul yang merupakan elemen penting bagi kejayaan syarikat anda. Ingat, syarikat yang mempunyai penghormataan diri tidak akan berkompromi dengan projek lukisan bangunan mereka.

Apabila anda perlu mengemaskini pengecatan dalaman atau luaran anda untuk perniagaan anda, hubungi dengan pasukan profesional kami.

Kami mempunyai pengalaman cemerlang dalam membina pengecatan untuk:

– Hotel

– Kedai runcit

– Restoran

– Pusat paparan

– Kawasan penerimaan tetamu

– Kemudahan tempat letak kereta

– Kawasan bermain kanak-kanak dan tadika

– Demo dan bilik pameran

– Kemudahan hiburan

– Pejabat syarikat dan swasta

Jadi, jika anda merancang untuk mendapatkan cat baru untuk rumah atau bangunan pada masa hadapan, sila hubungi kami melalui telefon atau e-mel sekarang untuk pengecatan komersial profesional yang cemerlang di kawasan berhampiran Lembah Klang.

Mulakan dengan sebut harga percuma kami, pilih pakej anda dan biarkan kerja  yang lain dalam tanggungjawab pakar kami. Dapatkan pengalaman yang luar biasa dan mengelakkan pengecat yang  tidak profesional.

Testimoni

Semasa renovasi restoran kami di Puchong, syarikat kami telah bekerjasama dengan pasukan dari Pakar Cat Pro. Terima kasih untuk servis yang cekap dan berpatutan! - Encik Rahman

Sebut Harga Percuma

ST Coatings Enterprise 

001400998-W

Alamat

C-09-05, Kondominium Aseana Puteri, Jalan Puteri 9/1, Bandar Puteri Puchong, 47100 Puchong, Selangor