Cat Bilik Tidur di Kuala Lumpur & Selangor

Bilik tidur adalah tempat untuk beristirehat dan bersantai, dan warna cat bilik tidur anda harus mencerminkan ini. Apabila tiba masanya untuk mengecat bilik tidur anda, pasukan kami dapat membantu. Kami tahu betapa pentingnya keselesaan dan rupa bilik tidur anda. Itulah sebabnya kami akan membantu anda mencari warna cat bilik tidur yang sesuai untuk gaya dan sepadan dengan estetika seluruh rumah anda.

Cat Terbaik untuk Bilik Tidur

Pakar cat kami mengesyorkan kemasan salutan rata, warna putih telur, atau satin untuk bilik tidur. Cat ini memantulkan kurang cahaya daripada cat berkilat, dan kerana dinding bilik tidur tidak begitu mudah kotor seperti permukaan dapur, anda tidak akan mengelap dinding dengan kerap. Kami mencadangkan cat rendah VOC dan cat mesra alam untuk mengelakkan asap beracun dikeluarkan.

Bagi bilik kanak-kanak yang berisiko menjadi kanvas untuk krayon dan pen, kami mencadangkan anda gunakan cat jenis satin sheen, yang paling mudah untuk dibersihkan.

Warna Cat Bilik Tidur

Warna cat bilik tidur sepatutnya tenang. Cari lah cat warna hijau, biru, ungu untuk keselesaan. Anda juga boleh cat wainscoting atau gunakan warna yang berbeza di tepi untuk memberikan rupa kontras yang berlainan. Jika anda benar-benar mahu menambahkan warna cerah di dalam bilik tidur anda, dinding feature wall adalah penyelesaian yang sempurna.

Berapa Banyakkah Kos untuk Cat Bilik Tidur?

Saiz bilik tidur, kerja persediaan yang diperlukan, dan jenis cat yang digunakan akan menentukan kos khidmat cat bilik tidur. Keadaan permukaan yang perlu dicat turut dikira untuk menentukan kos cat bilik tersebut. Cara yang terbaik untuk mendapatkan kos yang tepat adalah dengan meminta anggaran sebut harga dan menghubungi kami melalui emel atau telefon.

Sebut harga kami adalah percuma. Sebaik sahaja kami diupah, kami akan memastikan projek itu disiapkan tepat pada masanya dan pada anggaran kos yang diberikan. Apabila kita selesai, kita akan membersihkan bilik anda akan kelihatan seperti baru!

Servis Cat Bilik Lain di Rumah Yang Kami Tawarkan:

Bilik Anak

Ruang Tamu

Mendapatkan Warna Bilik Tidur Baru

Untuk mendapatkan bilik tidur anda dicatkan dengan warna baru adalah sedikit berbeza daripada beberapa bilik lain di dalam rumah. Ini kerana kami tahu kami perlu berpegang pada garis masa yang cepat kerana perkara terakhir yang kita mahu ialah untuk anda meletakkan anak anda keluar dari bilik tidur mereka untuk jangka waktu yang panjang.

Pasukan kami turut mempunyai keluarga sendiri, jadi kami melakukan pengecatan bilik tidur anda dengan cara kami akan mengecat rumah kami sendiri. Ini adalah di mana aspek kecekapan diamalkan. Oleh sebab warna cat dinding yang kuat mengambil lebih banyak masa, kami bangga dengan kecekapan kerja kami untuk masuk dan keluar rumah dengan seberapa sedikit gangguan yang mungkin.

Testimoni

Suami saya telah mendapatkan khidmat cat profesional dari Pakar Cat Pro untuk mengecat semua bilik di apartmen kami yang berada di Pandan Indah minggu lepas. Terima kasih! - Puan Salmiah

Sebut Harga Percuma

ST Coatings Enterprise 

001400998-W

Alamat

C-09-05, Kondominium Aseana Puteri, Jalan Puteri 9/1, Bandar Puteri Puchong, 47100 Puchong, Selangor