Cat Bilik Tidur Anak Perempuan di Kuala Lumpur & Selangor

Antara semua bahagian di rumah anda di Kuala Lumpur atau Selangor yang perlu dicat, cat bilik tidur anak perempuan anda boleh menjadi antara aktiviti yang paling menyeronokkan.

Gadis remaja biasanya berkemungkinan besar ingin memiliki bilik tidur warna hangat, gaya minimalis dan warna yang bersemangat. Biarlah kami memberikan cat baru yang membolehkan kanak kanak berasa selesa semasa bermain, membaca dan tidur.

Ramai orang berfikiran lebih konservatif dan minimalis untuk warna cat kawasan lain rumah. Contohnya ruang tamu rumah dan dapur rumah, tetapi bagi bilik tidur rumah anak remaja perempuan, sila membiarkan kamu sendiri atau anak perempuan pilih cat kegemaran! Jalur harimau, merah jambu terang, hijau limau – terdapat pelbagai idea serta bentuk moden disediakan.

Cat yang patut saya pilih bagi bilik tidur rumah anak perempuan saya?

Tips pertama, dapatkan anak remaja perempuan membantu pemilihan idea cat warna.

Dapatkan warna terhad sekiranya anda ingin mengelakkan hasil bilik tidur anak perempuan dramatik. Selain itu, biarkan anak perempuan pilih apa-apa saja dari roda warna! Namun, pastikan bahawa ia bersesuaian agar tidak membuat orang terlalu sukar untuk belajar mahupun melengkapkan kerja sekolah selain menyusahkan orang untuk tidur dengan baik.

Cat Bilik Tidur Anak Perempuan

cat-bilik-anak-perempuan-lembah-klangDapatkan perasaan dekorasi minimalis sesuai untuk ruangan tidur anak remaja perempuan dengan hias warna berikut: merah jambu, kuning serta ungu. Penambahan hijau tambahan ungu merupakan pilihan sederhana yang sangat baik. Putih neutral merupakan warna nyaman aksen sempurna. Ia sentiasa kelihatan segar dan feminin bagi tempat sempit. Inspirasi merah jambu bergabung baik dengan kombinasi ungu atau oren, membolehkan konsep warna dalam penggabungan warna lain. Penampilan feminin terbaru boleh diaplikasikan bersama kombo merah, gelap dan cahaya merah jambu.

Biru boleh dipertimbangkan untuk dekor bilik tidur anak perempuan. Warna jenis teal dan pink melambangkan keperibadian dan merupakan dekorasi alternatif sangat baik untuk peminat warna tersebut. Warna pastel turut bergabung baik bersama warna kuning. 

Bilik tidur kanak-kanak perempuan

Penampilan jenis sitrus kelihatan baik untuk bilik tidur kecil yang dikongsi oleh kanak-kanak perempuan. Ia dapat dicapai menggunakan cat warna kuning dan hijau. Merah dan hijau merupakan warna untuk kanak kanak jantina neutral yang baik.

Cat Tahan Lama Rumah

Satu pertimbangan apabila memilih cat di bilik tidur anak perempuan atau laki kita adalah ketahanan lama. Adakah anak perempuan suka dinding ruang tidur berwarna hitam selama beberapa hari, kemudian berasa bosan dengan warna itu? Sudah tentu, keadaan ini boleh dicegah daripada berlaku. Contohnya, kami mencadangkan pengecatan hanya digunakan jenis versi terang yang boleh berfungsi sebagai latar belakang untuk dinding kreatif.

Cat Unik Rumah

Biarkan anak-anak mempunyai sentuhan tersendiri bagi bilik tidur melalui adanya cat papan tulis yang boleh membiarkan mereka melukis dan menulis terus di atas dinding ruang tidur; mungkin melalui cara cat magnetik yang membolehkan gambar karya seni terus ditampal ke dinding dengan magnet peti sejuk.

Keselamatan Anak 

Anak mudah terdedah kepada bahan kimia. Cat rendah atau cat bebas VOC akan mengurangkan ataupun menghapuskan risiko terdedah kepadanya.

Menghiasi bilik tidur anak-anak perempuan merupakan tugas membebankan. Sekiranya tugas ini tak membawa banyak masalah, teruskan pemilihan warna berani seperti anak-anak inginkan. Sebenarnya, warna lain juga boleh bertahan sekurang-kurangnya untuk satu dekad.

Hubungi pasukan kami bagi mendapatkan sebut harga percuma untuk khidmat cat bilik tidur anak hari ini.

Servis Cat Bilik Anak Yang Kami Tawarkan:

Bilik Bayi / Nurseri

Testimoni

Cindy, anak perempuan saya yang berumur 6 tahun sangat menyukai bilik barunya. Terima kasih Pakar Cat Pro! - Mrs Ong

Sebut Harga Percuma

ST Coatings Enterprise 

001400998-W

Alamat

C-09-05, Kondominium Aseana Puteri, Jalan Puteri 9/1, Bandar Puteri Puchong, 47100 Puchong, Selangor