Cat Bumbung di Kuala Lumpur & Selangor

Perkhidmatan cat bumbung kami ialah yang terbaik di sekitar Kuala Lumpur dan Selangor dengan mengubah suai rumah menggunakan teknik cat dan teknologi terkini. Pakar cat syarikat ini mampu menyediakan perkhidmatan cat, pembersihan bumbung bocor ataupun rosak mengikut keperluan dengan harga berpatutan. Ia boleh memperbaiki penampilan ataupun tingkatkan nilai rumah.

Kita mesti terkejut jika berfikir cat bumbung hanya diperlukan bagi cat lama yang telah luntur. Tapi cat bumbung sebenarnya masih terdapat lebih banyak manfaat.

Faedah cat bumbung 

Perkhidmatan cat dan pembaikan bumbung: 

– Sebagai perniagaan yang nak menarik perhatian pelanggan, memperbaiki penampilan rumah serta bangunan semula terutamanya penting.

– Menyediakan pelindungan lapisan tambahan permukaan kalis air daripada cuaca buruk seperti air hujan lebat melimpah dan haba panas. 

– Tingkatkan integriti struktur bumbung termasuk memanjangkan hayat struktur. Ia juga mengurangkan risiko keruntuhan. 

– Menambah nilai kepada harta sebagai pelaburan jangka panjang apabila ingin menjual harta tersebut.

– Tingkatkan kecekapan tenaga. Cat berkualiti membebaskan haba panas semasa musim sejuk dan menyerap semasa musim panas. 

– Mempunyai permukaan dinding bumbung berkualiti untuk mengelakkan kerosakan.

– Kerja bagus dapat mengelakkan kelembapan yang berlebihan di bumbung dan menembusi atap ke lantai.

– Mengelakkan pertumbuhan berlumut. Contohnya,daun reput, acuan, lichen. 

Kepakaran syarikat ini dalam perkhidmatan mengecat meliputi bumbung domestik dan juga komersial. Penggunaan produk berkualiti tinggi seperti Nippon, ICI, dan Dulux dapat melindungi bumbung untuk jangka masa panjang. Tukang berpengalaman dapat membantu mencari penyelesaian yang paling sesuai mengikut keperluan dan bajet.

Kelebihan pengecatan atap yang siap ialah dari segi pelindungan bumbung, peningkatan kekuatannya dan pengubahsuaian rupa dengan warna pilihan tertentu seperti merah.

Kami memahami kepentingan kepercayaan daripada ahli komuniti setempat. Oleh itu, perkhidmatan cat berkualiti pada kadar berpatutan berdasarkan keperluan mesti disediakan. 

Syarikat ini selalu berusaha mencari cat bersesuaian kepada pelanggan tanpa mengira apa sahaja keadaan tersebut. Tidak ada operasi yang terlalu besar ataupun terlalu kecil untuk pakar. Kami boleh melakukan apa sahaja demi pelanggan. 

Kesan pengecatan yang bagus akan tahan selama bertahun-tahun sebelum pengecatan baru diperlukan untuk mengukuhkan lagi bumbung. Inilah dah membuktikan cat tersebut adalah selamat, kos efisien untuk mengekalkan bumbung dalam keadaan baik serta menawarkan perlindungan tambahan ke atas cuaca bersama penampilan bersih.

Kawasan Luar Rumah Lain Yang Kami Cat:

Bincang Keperluan Cat Bumbung Hari ini

Kalau anda sedang mencari perkhidmatan syarikat profesional mengecat bumbung di Lembah Klang yang berkemampuan menyediakan perkhidmatan mengecat menggunakan spray dengan cantik, sila berhubung dengan talian khidmat pelanggan agar boleh mengetahui informasi lebih lanjut lalu bincang keperluan ubahsuai – Sila telefon atau mengisi borang talian pertanyaan buat kali pertama.

Cat bumbung dapat menambah nilai harta. Hal ini terjadi kerana ia memberi penampilan luar menarik. Oleh itu, jika servis ini diperlukan sebagai perlindungan daripada udara, cahaya panas ataupun pengumpulan air hujan serta cat biasa, syarikat ini janji berusaha melaksanakan kerja secara lancar mengikut kadar berpatutan.

Perkhidmatan lain juga ditawarkan seperti cat saliran bumbung, baiki siling, pasang lampu,  dinding, sistem wiring serta paip besi mengikut keperluan di Petaling Jaya, Malaysia.

Testimoni

Bumbung rumah keluarga saya di Pandan Indah sudah lama tidak dicat. Kami telah mengupah khidmat pakar cat dari syarikat anda untuk mengecat bumbung rumah teres dua tingkat. Terima kasih kerana membantu kami! - Farhan

Sebut Harga Percuma

ST Coatings Enterprise 

001400998-W

Alamat

C-09-05, Kondominium Aseana Puteri, Jalan Puteri 9/1, Bandar Puteri Puchong, 47100 Puchong, Selangor