Cat Lantai di Kuala Lumpur & Selangor

Syarikat kami adalah pakar cat lantai profesional yang dipercayai yang menawarkan pelbagai jenis servis mengecat di Kuala Lumpur dan Selangor. Samada anda mahukan perkhidmatan mengecat untuk kawasan dinding luaran, dalaman, bumbung kayu serta siling bangunan anda, kita dapat membantu anda mengecapi finishing lantai profesional untuk jangka panjang bagi rumah atau bangunan komersial.

Dapatkan Lantai Licin 

Terdapat beberapa kebaikan mendapatkan kualiti terbaik perkhidmatan mengecat. Ia dapat menaikkan penampilan dalam masa yang sama melindungi permukaan. Pakar cat syarikat ini mampu mengecat permukaan lantai mengikut citarasa pelanggan. 

Hanya cat dipilih oleh pelanggan akan diguna bagi memberi kesan cat baru dan menarik terhadap permukaan lantai. Pelbagai pilihan cat warna dan gaya disediakan apabila mengecat lantai epoxy. Ini termasuk lapisan cat indah dari kering hingga kilat bersinar “glossy”.

Cat Berkualiti Demi Memberikan Kemasan Lantai Epoxy Jitu

Keutamaan syarikat ini ialah sentiasa menginginkan hasil cat lantai epoxy terbaik. Teknologi pintar diguna bertujuan menghasilkan permukaan cat lantai epoxy kemas. Produk cat epoxy berkualiti digunakan pada lapisan lantai bagi menghasilkan kemasan bertahan lama. Ini menghasilkan kemasan lebih halus serta bebas habuk. 

Selain itu, ia boleh mengubah lantai konkrit kepada permukaan coating epoxy tahan lasak. Ini kerana pasukan berdedikasi kita mengambil segala langkah dengan betul agar dapat menghasilkan kemasan sempurna yang mampu bertahan lama.

Servis Cat Rumah Lain Yang Kami Tawarkan:

Kontraktor kita boleh memberikan penyelesaian dengan mudah bagi kos cat lantai epoxy. Dapatkan sebut harga percuma bersama kos murah sekarang. Krew ramah kita akan melayani agar anda dapat perkhidmatan cat terbaik di Kuala Lumpur dan Selangor. 

Syarikat ini telah diberi kepercayaan bagi mengecat lantai epoxy kediaman rumah serta bangunan komersial selama bertahun-tahun di sekitar Lembah Klang.

Testimoni

Syarikat kami telah mendapatkan khidmat cat lantai dari Pakar Cat Pro untuk lantai pusat tuisyen kami di Sri Petaling. Terima kasih banyak-banyak! - Puan Asmah

Sebut Harga Percuma

ST Coatings Enterprise 

001400998-W

Alamat

C-09-05, Kondominium Aseana Puteri, Jalan Puteri 9/1, Bandar Puteri Puchong, 47100 Puchong, Selangor