Cat Lantai di Kuala Lumpur & Selangor

Syarikat kami adalah pakar cat lantai profesional yang dipercayai yang menawarkan pelbagai jenis servis mengecat di Kuala Lumpur dan Selangor. Samada anda mahukan perkhidmatan mengecat untuk kawasan luaran, dalaman, bumbung atau siling bangunan anda, kami dapat membantu anda dalam mengecapi finishing lantai yang licin dan profesional untuk jangka panjang bagi rumah atau bangunan komersial anda.

Dapatkan Lantai Yang Licin Dan Menarik

Terdapat beberapa kebaikan dalam mendapatkan kualiti terbaik perkhidmatan mengecat kami. Ia dapat menaikkan penampilan dalam masa yang sama melindungi permukaan. Pakar cat dari syarikat kami mampu mengecat permukaan lantai mengikut citarasa anda. 

Kami menggunakan warna cat yang dipilih oleh pelanggan dalam memberi kesan baru dan menarik terhadap permukaan lantai. Kami menyediakan pelbagai pilihan warna dan gaya apabila mengecat lantai epoxy. Ini termasuk lapisan cat yang indah dari jenis kering hingga jenis kilat bersinar “glossy”.

Kami Menggunakan Cat Berkualiti Untuk Memberikan Kemasan Yang Jitu

Keutamaan kami adalah sentiasa menginginkan hasil yang terbaik. Kami menggunakan teknologi pintar untuk menghasilkan permukaan yang kemas dan lancar. Kami menggunakan produk epoxy yang berkualiti untuk lapisan lantai bagi menghasilkan kemasan yang tahan lama. Ini menghasilkan kemasan halus yang bebas dari habuk dan kotoran. Selain itu, ia boleh mengubah lantai konkrit kepada permukaan yang tahan lasak dan mulus. Ini kerana pasukan berdedikasi kami mengambil segala langkah dengan betul untuk menghasilkan kemasan sempurna yang mampu bertahan lama.

Servis Cat Rumah Lain Yang Kami Tawarkan:

Pihak kami boleh memberikan penyelesaian kos cat lantai yang efektif dan tahan lama. Dapatkan sebut harga percuma sekarang. Krew kami yang ramah mesra akan melayani anda dalam mendapatkan perkhidmatan terbaik di Kuala Lumpur dan Selangor. 

Kami telah diberi kepercayaan dalam mengecat lantai kediaman rumah dan bangunan jenis komersial selama bertahun-tahun di kawasan di sekitar Lembah Klang.

Testimoni

Syarikat kami telah mendapatkan khidmat cat lantai dari Pakar Cat Pro untuk lantai pusat tuisyen kami di Sri Petaling. Terima kasih banyak-banyak! - Puan Asmah

Sebut Harga Percuma

ST Coatings Enterprise 

001400998-W

Alamat

C-09-05, Kondominium Aseana Puteri, Jalan Puteri 9/1, Bandar Puteri Puchong, 47100 Puchong, Selangor