Cat Lantai Epoxy di Kuala Lumpur & Selangor

Sekiranya anda sedang mencari pakar untuk cat lantai epoxy di Kuala Lumpur dan Selangor, anda berada di tempat yang betul. Walaupun kami dikenali sebagai kontraktor cat rumah terbaik di kawasan ini, bukan semua orang menyedari bahawa kami juga menawarkan perkhidmatan pengecatan lantai epoksi.

Pernahkah anda sedar bahawa, kami semua sentiasa mahu mengekalkan lantai supaya tahan lama, mudah dijaga, dan kelihatan cantik tanpa kotoran kotor dan berminyak? Pengecatan lantai epoksi boleh menjadi pilihan yang lebih baik untuk kita!

Mungkin anda tidak pernah mengetahui tentang lantai epoksi sebelum ini, jadi kami telah mengumpulkan semua maklumat yang diperlukan untuk anda. 

Lapisan epoksi atau salutan epoksi adalah resin cecair dicampur dengan ejen pengerasan diri, digunakan dengan pelbagai ketebalan di permukaan lantai baru atau yang sedia ada. 

Resin boleh didapati dalam beberapa warna dan tidak mempunyai sebarang bau. Apabila ia bercampur dengan pengeras, tindak balas kimia bermula dan akan mengubah resin menjadi lebih kuat, seperti permukaan plastik. 

Semasa proses pengerasan, epoksi sangat melekatkan, jadi ia mewujudkan ikatan ke permukaan bawah dan tepi di setiap lantai dan dinding. Selepas pengerasan, lantai akan terus menjadi kuat, tahan lama dan tahan kimia.

Lantai Epoxy Untuk Rumah

Lantai epoksi adalah peningkatan hebat untuk rumah anda tetapi anda masih memerlukan kepakaran yang terkenal untuk mendapatkan hasil akhir yang terbaik. Ini adalah cara anda mencantikkan dan melindungi lantai epoksi di rumah anda.

Untuk pengecatan lantai epoksi rumah, trend untuk jubin seramik atau lantai simen mula menjadi sangat popular kerana kepelbagaian warna pilihan serta ciri-ciri yang sangat tahan terhadap gris dan haba. Satu lagi sebab yang sangat penting para pelanggan ingin mendapatkan lantai epoksi untuk rumah mereka, adalah untuk mengurangkan kelicinan di dapur, dan tandas mereka supaya mengelakkan orang daripada terjatuh.

Lantai Epoxy Untuk Ruang Perindustrian

Untuk pengecatan lantai epoksi jenis perindustrian, kita harus mempertimbangkan bahawa lantai epoksi berguna untuk kegunaan jenis berat, anti statik, bebas habuk, anti-slip dan sifat rintangan kimia.

Anda mempunyai keupayaan untuk mencantikkan permukaan lantai dan rumah anda. Anda tidak perlu meneruskan penamilan asal lantai epoksi anda apabila kami dapat membantu membaikinya dengan baik. Jika sudah tiba masanya untuk mengemaskini dan menaik taraf lantai rumah, kami boleh menjalankannya untuk anda. Cat yang betul, yang digunakan untuk lantai epoksi, akan memudahkan kerja pembersihan dan lantai tidak akan meratakan atau mengupas.

Khidmat Cat Lain Yang Kami Tawarkan:

Perkhidmatan Cat Lantai Epoksi Terbaik

Apabila anda ingin mengupah seseorang untuk menguruskan pengecatan lantai epoksi anda, anda tidak harus mengupah sebarang pengecat rumah sahaja. Syarikat kami adalah pilihan yang terbaik kerana kami memahami manfaat perkhidmatan ini.

Lantai jenis epoksi adalah sesuai untuk ruang seperti garaj kerana pengecatan ini secara terus konkrit dan terlindung daripada minyak, gris dan bahan-bahan biasa lain yang meninggalkan kesan. Pengecatan permukaan ini adalah sebahagian daripada apa yang boleh membantu meningkatkan penampilan dan prestasi keseluruhan.

Jika anda perlu maklumat lanjut atau nasihat, sila telefon kami kerana kami adalah tukang cat lantai epoksi di Lembah Klang. Untuk servis cat lantai epoxy, hubungi kami dengan segera untuk perkhidmatan yang cemerlang.

Testimoni

Syarikat kami telah mendapatkan khidmat cat lantai epoxy dari Pakar Cat Pro untuk lantai kedai kami di Shah Alam. Terima kasih untuk servis cat lantai yang murah! - Encik Hafiz

Sebut Harga Percuma

ST Coatings Enterprise 

001400998-W

Alamat

C-09-05, Kondominium Aseana Puteri, Jalan Puteri 9/1, Bandar Puteri Puchong, 47100 Puchong, Selangor