Cat Lantai Epoxy di Kuala Lumpur & Selangor

Sekiranya anda sedang mencari pakar untuk cat lantai epoxy di Kuala Lumpur dan Selangor, anda berada di tempat yang betul. Walaupun kami dikenali sebagai kontraktor cat rumah terbaik di kawasan ini, bukan semua orang menyedari bahawa kami juga menawarkan perkhidmatan pengecatan lantai epoxy.

Pernahkah anda sedar bahawa, kami semua sentiasa mahu mengekalkan lantai supaya ia tahan lama, mudah dijaga, dan nampak cantik tanpa kotoran dan campuran berminyak? 

Pengecatan lantai epoxy boleh menjadi pilihan yang terbaik! Mungkin anda tidak pernah mengetahui tentang epoxy sebelum ini, oleh itu kami telah mengumpulkan semua tips cat lantai simen berikut yang anda perlukan. 

Lapisan epoxy atau salutan epoxy adalah buih resin cecair dicampur dengan ejen pengerasan diri, ia digunakan dengan pelbagai ketebalan di permukaan baru atau yang sedia ada. 

Resin boleh didapati dalam beberapa warna catnya seperti putih dan ivory serta tidak mempunyai sebarang bau. Apabila ianya dah bercampur dengan pengeras, tindak balas bermula dan buih itu akan mengubah resin tersebut menjadi lebih kuat, seperti plastik. 

Semasa proses pengerasan terjadi, epoxy sangat melekatkan, jadi ia mewujudkan ikatan ke permukaan bawah dan tepi di setiap lantai dan dinding. Selepas dah mengeras, anda boleh membiarkan ia dan ia akan terus melekat, membeku dan menjadi tahan lama atau kering dalam masa seharian. 

 Cat Lantai Epoxy Untuk Rumah

Penggunaan cat epoxy adalah peningkatan hebat untuk rumah anda tetapi anda masih memerlukan kepakaran kami yang terkenal untuk mendapatkan hasil akhir yang terbaik. Ini adalah cara mencantikkan dan melindungi salutan epoxy di rumah, kelab atau bilik anda.

Untuk pengecatan salutan epoxy rumah, trend untuk jubin seramik atau simen mula menjadi sangat popular dengan campuran nisbahnya yang sempurna tanpa kesilapan untuk rumah. Hal ini akan memasukkan kekuatan ciri-ciri yang sangat tahan terhadap gris dan ketahanan haba. 

Pekerja kami akan campurkan, mengadun dan mengacau bahan-bahan dengan teliti dalam masa sehari dengan alat mereka seperti roller. Kebiasaannya, disebabkan bahan yang guna adalah eco atau mesra alam dan berbeza sikit dengan syarikat lain, nama syarikat kami timbul sebagai organisasi yang bereputasi tinggi dan ini mengakibatkan kami diambil oleh banyak pelanggan sebagai kontraktor utama mereka.

Salah satu faktor yang sangat penting yang menjadikan keinginan para pelanggan nak beli dan gunakan epoxy untuk rumah mereka adalah untuk mengurangkan kelicinan di dapur dan tandas mereka supaya dapat mengelakkan orang daripada terjatuh.

Cat Lantai Epoxy Untuk Ruang Perindustrian

Untuk pengecatan jenis perindustrian, kita harus mempertimbangkan bahawa ini berguna untuk kegunaan berat, bebas habuk, sifat anti-slip, mengikut bentuk dan corak.

Anda mempunyai keupayaan untuk mencantikkan lantai rumah anda. Oleh itu, anda tidak perlu meneruskan penampilan asal lantai mozek yang kurang rata, sudah bocor atau mempunyai lubang apabila kami sebagai pembekal perkhidmatan epoxy dapat membantu membaiki kebocoran itu dengan kemas dan licin. Jangan DIY dan berasa leceh. Jika sudah tiba masanya untuk mengemaskini dan menaik taraf rumah, biarkan kami menjalankannya dengan senang. Dengan persediaan, teknik sapu dan cat yang sesuai untuk salutan kimia epoksi, ia akan memudahkan pekerja kami mengasarkan permukaan dan menyebabkan kerja pembersihan dijalankan dengan mudah serta ia tidak akan meratakan atau mengupas permukaannya.

Khidmat Cat Lain Yang Kami Tawarkan:

Perkhidmatan Cat Epoxy Terbaik

Adakah anda sedang mencari kontraktor cat alternatif untuk kediaman anda? Apabila anda nak mengupah seseorang untuk tukar, kena ganti atau menguruskan pengecatan anda, anda tidak harus mengupah sebarang pengecat rumah sahaja. Syarikat kami adalah pilihan yang terbaik kerana kami memahami manfaat perkhidmatan ini. Kerja mekanikal anda akan dipasang dan dilakukan secara berhati-hati dengan harga murah agar anda tidak akan mengalami kejadian barangan pecah. Kami akan memastikan semua pertukangan dijalankan dengan baik sebelum pelanggan masuk rumah.

Coating epoxy adalah sesuai untuk tempat seperti garaj kerana pengecatan ini secara terus konkrit dan terlindung daripada minyak, gris dan bahan-bahan biasa lain yang meninggalkan kesan. Pengecatan permukaan ini adalah sebahagian daripada apa yang boleh membantu meningkatkan penampilan dan prestasi keseluruhan.

Jangan risau, ambil dan pilih perkhidmatan pemasangan epoxy kami yang cepat, berkesan dan kami akan memberi idea, kaedah dan penyelesaian untuk mengatasi semua masalah. Jaminan diberi dalam cara melakukan kerja dan kami akan pastikan kerja kami habis/siap di samping jaga kualiti dalam masa yang ditetapkan.

Jika anda perlu maklumat lanjut atau nasihat, sila telefon kami kerana kami adalah tukang cat epoxy di Lembah Klang. Untuk servis cat lantai epoxy, hubungi kami dengan segera untuk perkhidmatan yang cemerlang dan dapatkan gambar contoh kerja kami.

Testimoni

Syarikat kami telah mendapatkan khidmat cat lantai epoxy dari Pakar Cat Pro untuk lantai kedai kami di Shah Alam. Terima kasih untuk servis cat lantai yang murah! - Encik Hafiz

Sebut Harga Percuma

ST Coatings Enterprise 

001400998-W

Alamat

C-09-05, Kondominium Aseana Puteri, Jalan Puteri 9/1, Bandar Puteri Puchong, 47100 Puchong, Selangor