Cat Pagar Rumah di Kuala Lumpur & Selangor

Syarikat kami bangga menawarkan perkhidmatan cat pagar rumah profesional di Kuala Lumpur dan Selangor.

Apabila seseorang melawat rumah atau perniagaan anda, pagar antara benda pertama yang mereka lihat, jadi mengekalkan penampilan ia dapat memberi kesan pertama yang positif.

Pagar biasanya merupakan salah satu unsur yang paling diabaikan dalam hartanah. Seseorang rela untuk membiarkan ia mereput, memilih untuk memberi tumpuan kepada bahagian lain yang mereka anggap lebih penting. Walau bagaimanapun, tidak kira betapa indah kawasan sekitarnya, keadaan pagar anda boleh memberi kesan yang penting kepada pandangan orang lain terhadap kediaman anda.

Hasil kerja yang profesional

Menggunakan peralatan dan teknik terkini, kami dapat menyediakan perkhidmatan mengecat pagar yang terbaik di Lembah Klang. Pakar cat kami telah mempunyai reputasi untuk menyampaikan mutu kerja yang luar biasa dan perkhidmatan pelanggan yang hebat. Kami erat bekerjasama dengan pelanggan untuk memberi penyelesaian khusus bagi memenuhi keperluan dan melebihi jangkaan mereka. Kami bangga dengan semangat tidak berbelah bagi serta keupayaan kami untuk menyampaikan hasil mengikut tetapan masa. Di samping itu, cat luaran boleh melindungi bahagian luar rumah anda daripada unsur-unsur tidak diingini. Tukang cat kami akan menanggalkan cat sedia ada kemudian memulihkan permukaan dengan cat baru.

Bekalan Cat

Anda mungkin mempunyai beberapa sisa cat dari projek anda yang terdahulu, atau lebihan yang diambil dari jiran. Dalam hal sebegini, anda boleh menyediakan cat anda sendiri kepada jurucat untuk digunakan dan menjimatkan kos bahan.

Kebenarannya, kebanyakan jurucat dapat memberi sebutharga berasingan untuk upah dan bahan, seperti mana-mana projek pembaikan rumah yang lain.

Jika anda memutuskan untuk membeli atau menggunakan bahan anda sendiri, pastikan jurucat dimaklumkan mengenai keputusan anda terlebih dahulu dan memberi senarai bahan yang anda sediakan kepada jurucat.

Sebagai alternatif, anda juga boleh bertanya jurucat tentang bahan yang diperlukan dan anda boleh membelinya sendiri secara dalam talian atau di kedai perkakasan.

Harga bagi jenama cat adalah berbeza-beza, jadi jika anda mencari juru cat pagar rumah, anda boleh mempertimbangkan jenama berikut:

– Nippon Paint

– Dulux Paint

– Jotun

– ICI

– Kansai

Kawasan Luar Rumah Lain Yang Kami Cat:

Tingkap

Grill

Lantai

Memilih Jurucat

Jika anda cuba memilih tukang cat pagar profesional untuk rumah anda, anda harus bersedia memberitahu jurucat apa yang anda mahu apabila meminta sebutharga. Anda juga harus memastikan bahawa jurucat pagar rumah anda berpengalaman untuk melaksanakan kerja-kerja mengecat di rumah anda.

Dapatkan pagar anda untuk dicat semula

Jika anda mencari pembaikan pagar profesional atau tukang cat pagar di Lembah Klang untuk rumah mahupun perniagaan anda, anda boleh dapatkan pasukan pro kami. 

Hubungi atau layari kami dalam talian hari ini untuk mendapatkan lebih banyak maklumat atau membuat tempahan. Anda juga boleh meminta sebut harga dengan percuma dan tepat.

Testimoni

Pagar rumah banglo kami kelihatan usang setelah lama tidak dicat. Kami telah mengupah Pakar Cat Pro untuk mengecat pagar keliling rumah kami di Bukit Jalil. Terima kasih untuk kerja cat yang baik! - Encik Adam

Sebut Harga Percuma

ST Coatings Enterprise 

001400998-W

Alamat

C-09-05, Kondominium Aseana Puteri, Jalan Puteri 9/1, Bandar Puteri Puchong, 47100 Puchong, Selangor