Cat Pintu di Kuala Lumpur & Selangor

Adakah anda sedang mencari kontraktor cat untuk pintu di bahagian dalam atau luar rumah anda di Kuala Lumpur, Selangor atau Lembah Klang?

Tempat luar rumah adalah perkara pertama yang akan memberi gambaran kepada pelawat apabila mereka memasuki rumah anda untuk kali pertama. Sekiranya tempat luaran dan pintu rumah tidak kelihatan cantik, gambaran tersebut akan hancur. 

Oleh itu, persoalan timbul tentang bagaimanakah anda melihat penampilan tempat luaran anda? Jawapannya agak mudah. 

Perkhidmatan mengecat rumah luaran termasuk pintu rumah yang bagus dan menyeluruh adalah mencukupi untuk mengembalikan penampilan dan tiada sesiapa yang lebih baik daripada syarikat kami dalam menyediakan perkhidmatan ini di Lembah Klang. 

Pintu meliputi bahagian yang besar untuk penampilan rumah anda, dan merupakan salah satu perkara pertama yang dilihat oleh orang ketika mereka memasuki rumah kita. Ia terdedah kepada cuaca dan pencemaran, dan cat baru pada pintu akan membawa perbezaan yang besar. 

Sekiranya anda bercadang untuk menjual rumah anda tetapi anda tidak mengecat bahagian depan rumah terutamanya pintu, pintu tersebut mungkin kelihatan lama dan boleh menurunkan nilai rumah tersebut. Itulah sebabnya mengecat pintu adalah sangat penting.

Di syarikat kami, kami menyediakan perkhidmatan cat pintu profesional dan menyeluruh untuk keperluan kediaman atau komersial. Kami telah mengecat pelbagai pintu bertahun-tahun, dan kami mengetahui cara mengecat dengan cepat tanpa menjejaskan kualiti. Kerja berkualiti, daya tarikan hebat dan kemasan yang sempurna adalah keutamaan utama kami.

Kami menawarkan cat tradisional dan cat semburan yang baru kerana kami mempunyai sumber yang paling penting (kepakaran dan peralatan) supaya kami dapat bekerja dengan baik.

Perkhidmatan cat pintu kami termasuk:

– Mengecat

– Mengecat trim

– Mengecat bingkai tingkap

– Penggunaan epoksi atau cat pada lantai kawasan luar rumah

-Mengecat atau menaruhkan coating ke lantai simen luar rumah

Kami mengecat atau refinish pada aluminium dan pintu kayu dengan cara yang akan membuat pintu tersebut kelihatan seperti pintu baru. 

Berikut merupakan proses cat pintu yang kami akan jalankan: 

– Pertama, kami akan membersihkan permukaan pintu

– Kami akan mengeluarkan semua cat lama dan menyediakan permukaannya untuk proses mengecat

– Kami akan membetulkan lubang kecil dan tempat bengkok pada pintu dengan baik.

Kami akan menjalankan perkhidmatan cat mengikut keperluan anda. Kami akan mengecat pintu rumah anda dengan profesional.

Kami menggunakan cat warna yang berkualiti tinggi yang anda pilih, dan sentiasa memastikan kami menggunakan cat secara rata dan berlapis dengan cara yang boleh memberikan penampilan yang baik dan ketahanan yang berkualiti dan boleh kekal.

Kawasan Luar Rumah Lain Yang Kami Cat:

Tingkap

Grill

Lantai

Kenapa pilih syarikat kami?

Kami yakin bahawa pelanggan kami memilih perkhidmatan kami bukan sahaja atas sebab kualiti kerja kami, tetapi juga tentang cara kami mempunyai hubungan yang baik dengan pelanggan. 

Pilihlah syarikat kami adalah dan sentiasa merupakan pilihan yang paling selamat dan bijak kerana pengecat profesional kami sangat cenderung bekerja dan menyediakan semua perkhidmatan mengikut keperluan pelanggan. Selain itu, kos kami berpatutan merupakan satu lagi faktor utama pelanggan memilih kami.

Objektif kedua kami selepas menawarkan kerja yang berkualiti adalah faktor kebersihan.

Anda tidak perlu berasa bimbang tentang kawasan kerja yang rosak kerana kami akan menjaganya dengan baik dan kami akan memastikan tempat kerja adalah sempurna selepas perkhidmatan kami.

Sila hubungi kami sekarang melalui telefon atau emel untuk dapatkan sebut harga cat pintu percuma hari ini.

Testimoni

Pintu depan rumah kami telah kelihatan lama kerana bertahun-tahun tidak dicat. Terima kasih kepada tukang cat dari Pakar Cat Pro yang memberikan wajah baru kepada pintu depan rumah kami di Subang Jaya. - Encik Salleh

Sebut Harga Percuma

ST Coatings Enterprise 

001400998-W

Alamat

C-09-05, Kondominium Aseana Puteri, Jalan Puteri 9/1, Bandar Puteri Puchong, 47100 Puchong, Selangor