Cat Rumah Teres di Kuala Lumpur & Selangor

Jika anda mencari khidmat cat rumah teres di Kuala Lumpur atau Selangor, pengecat profesional kami sedia membantu anda. Pasukan pengecat yang berpengalaman dan boleh dipercayai kami akan menguruskan projek pengecatan anda secara profesional dan dengan harga yang berpatutan.

Prosedur Pengecatan Rumah dengan Langkah-langkah yang Terperinci

Langkah 1: Lawatan tapak dan perbincangan dengan pelanggan (Ini adalah langkah di mana kami melihat kawasan yang perlu dicat dan perundingan warna dengan sampel untuk membantu anda membayangkan warna secara percuma).

Langkah 2: Pengesahan tarikh permulaan kerja (Jika anda berpuas hati dengan cadangan kami, kami boleh bermula dalam masa 48 jam).

Langkah 3: Ketibaan cat dan peralatan (Pasukan pekerja kami akan tiba lebih awal daripada masa yang ditetapkan untuk memindahkan cat dan peralatan). 

Langkah 4: Perlindungan penuh kepada keseluruhan rumah anda dari lantai, skirting, perabot dan kelengkapan akan dilindungi dengan profesional supaya tidak terkena cat.

Langkah 5: Memastikan lubang ditutup dan permukaan dinding rata sebelum dicat supaya hasil akhir pengecatan anda akan kelihatan licin dan cantik.

Langkah 6: Aplikasi Sealer (Sealant digunakan untuk memastikan perlekatan cat dan cat tahan lama).

Langkah 7: Pengecatan (Pengemasan akhir yang lancar dan licin dijamin dengan alat yang betul dengan cat yang berkualiti).

Langkah 8: Pembersihan dan Penyerahan (Ya, pengecat kami akan membersihkan semua kawasan sebelum kami menyerahkan tempat kepada anda).

Bahagian Dalam Rumah Teres Yang Kami Cat Termasuk:

Ruang Tamu

Kenapa Pilih Khidmat Tukang Cat Kami?

Profesionalisme adalah kunci kepada perniagaan kami. Setiap pengecat kami adalah terpilih dan berpengalaman untuk memastikan pelanggan kami berpuas hati dengan kerja yang dijalankan.

Kerja setiap pengecat akan diperiksa untuk memastikan tahap perkhidmatan dan kualiti yang terbaik. 

Dalam kes-kes di mana anda memerlukan inspirasi atau idea-idea tentang pengecatan dalaman rumah atau luaran rumah, anda boleh bergantung kepada pendapat pakar cat kami yang terlatih dan berpengalaman.

Biar pakar cat rumah kami memberikan idea untuk pilihan jenis dan warna cat yang sesuai untuk rumah anda.

Janji kami adalah jaminan hasil akhir yang mengagumkan dan berkualiti.

Testimoni

Rumah teres di Kepong keluarga saya kelihatan baru dan menarik setelah dicat oleh pekerja-pekerja dari Pakar Cat Pro bulan lalu. Terima kasih! - Kishore Ram

Sebut Harga Percuma

ST Coatings Enterprise 

001400998-W

Alamat

C-09-05, Kondominium Aseana Puteri, Jalan Puteri 9/1, Bandar Puteri Puchong, 47100 Puchong, Selangor