Cat Rumah Teres 2 Tingkat di Kuala Lumpur & Selangor

Perkhidmatan cat rumah teres 2 tingkat kami adalah salah satu cara yang berkesan untuk mengubah rupa rumah anda di Kuala Lumpur dan Selangor. Pada masa yang sama, anda boleh memilih pilihan warna cat dalaman yang unik dan meningkatkan nilai rumah anda.

Pasukan pengecat pakar kami di Lembah Klang memahami keperluan rumah anda dan kami berjanji untuk menjalankan tugas yang baik semasa mengecat rumah teres. Sama ada anda mempunyai visi tertentu untuk rumah atau ingin menyegarkan semula keseluruhan rumah  seperti mengecat semula dapur dan bilik tidur anda, atau ingin memberi anak anda bilik impian mereka, kami boleh memberi hasil yang terbaik dan akan memenuhi semua keperluan anda.

Mengapa memilih khidmat cat rumah kami yang berpengalaman?

Sedang mempertimbangkan pengecatan DIY untuk ruang dalaman dan luaran rumah anda? Tidak pasti sama ada pengecatan adalah cara terbaik bagi bajet renovasi anda? Tidak percaya ia akan membuat banyak perbezaan? Sila yakin bahawa perkhidmatan profesional kami akan menyenangkan dan anda akan bebas daripada sakit kepala serta anda akan berpuas hati dengan hasil.

Rumah dua tingkat berkemungkinan merupakan pelaburan terbesar dan paling penting bagi anda – pengecatan rumah yang berkualiti adalah salah satu cara yang paling berkesan untuk mengekalkan dan melindunginya.

Gangguan minimum tanpa mengira saiz projek

Kami faham bahawa rumah anda perlu terus kekal beroperasi seperti biasa semasa proses pengecatan. Pasukan kami dengan senang hati boleh merumuskan jadual pengecatan yang sesuai dengan keluarga anda tanpa mengira saiz projek itu.

Kami boleh menyediakan perkhidmatan mengecat rumah teres dengan gangguan minimum untuk:

Cat bilik air – Kami menggunakan teknik pengecatan khas dan alat untuk memastikan cat  yang akan bertahan lama untuk bertahun-tahun yang akan datang.

Cat bilik tidur – Mewujudkan suasana yang selesa dengan lapisan cat baru dalam warna yang berskema neutral.

Cat dapur – Dapur adalah kawasan rumah yang penting, dan anda mungkin menghabiskan banyak masa di dalamnya. Dapur boleh menjadi sukar untuk dicat, tetapi pasukan kami boleh bekerja di sekitar ini dengan hasil kerja yang teliti.

Cat ruang tamu – Salah satu cara terbaik untuk mencapai perasaan aman dan damai di ruang tamu adalah melalui lapisan cat berkualiti.

Bilik kanak-kanak – Jadikan fantasi anak anda realiti dengan cat – sama ada dengan dinding yang berwarna-warni atau mural.

Cat garaj – Pengecatan garaj anda boleh memberikannya perasaan yang segar, moden, dan mengubahnya menjadi ruang yang lebih serba boleh.

Bahagian Dalam Rumah Teres Yang Kami Cat Termasuk:

Ruang Tamu

Pakar cat rumah profesional akan mengambil langkah-langkah berikut untuk memastikan barangan anda tidak terkena cat:

– Kami meminta anda mengalih semua barang berharga yang digantung pada dinding termasuk lukisan dan barangan hiasan

– Lapik lantai anda dengan cadar drop

– Kami akan mengalih dan menutup semua perabot

– Kami akan mengisi dan mengecat retak, dan lubang pada permukaan dinding

– Kami akan membaiki sebarang drywall yang rosak atau dinding yang rosak disebabkan oleh kesan air

– Kami akan membuang wallpaper atau kertas dinding yang lama

– Membantu anda dalam pemilihan warna cat yang sempurna

Hubungi pasukan kami sekarang untuk sebut harga percuma untuk servis pengecatan rumah dua tingkat kami dan biarlah kami membantu dalam projek cat rumah teres anda!

Testimoni

Rumah teres dua tingkat saya di Wangsa Maju nampak baru setelah dicat oleh tukang cat profesional dari Pakar Cat Pro. Terima kasih banyak-banyak! - Nanthini

Sebut Harga Percuma

ST Coatings Enterprise 

001400998-W

Alamat

C-09-05, Kondominium Aseana Puteri, Jalan Puteri 9/1, Bandar Puteri Puchong, 47100 Puchong, Selangor