Cat Sekolah di Kuala Lumpur & Selangor

Berilah penampilan terbaik untuk sekolah anda dengan perkhidmatan cat sekolah daripada syarikat kami di Kuala Lumpur dan Selangor.

Kehidupan sekolah adalah sibuk untuk mencipta persekitaran pembelajaran terbaik, apa lagi mengurus projek pengecatan. 

Kami bukan sahaja dapat membantu anda untuk melindungi aset bangunan anda, tetapi juga boleh membantu anda mewujudkan persekitaran sekolah yang bersemangat. Jimat masa dan wang apabila anda melibatkan perkhidmatan kami dalam projek anda.

Perkhidmatan pakar cat kami disediakan untuk membantu anda menguruskan pengecatan sekolah anda, serta menjimatkan masa dan wang, sambil meminimumkan gangguan kepada rutin sekolah. 

Kami telah membantu banyak tadika dan sekolah dengan projek mengecat bangunan mereka. Marilah kita membantu anda dengan kepakaran kami.

Selain Cat Pejabat, Perkhidmatan Kami Termasuk Mengecat:

Kafe

Kedai Runcit

Bangunan Kilang

Rumah Orang Tua

Pusat Membeli Belah

Tadika

Restoran

Hospital

Kenapa terdapat sekolah memilih untuk melibatkan perkhidmatan kami dalam projek mereka?

– Sokongan penuh di semua peringkat projek

– Perkhidmatan dan nasihat tukang cat yang berpengalaman

– Servis mengecat kawasan dalaman dan luaran bangunan sekolah serta mural

– Kami menggunakan cat yang rendah atau tanpa VOC supaya bilik boleh dicat dan diduduki pada hari berikutnya.

– Nasihat untuk membantu anda memilih warna yang terbaik

– Jadual yang fleksibel untuk mengikuti masa anda. Ingin mengecat sekolah semasa cuti sekolah? Kami boleh mengatur segala-galanya terlebih dahulu supaya anda bersedia untuk bermula apabila cuti sekolah tiba.

– Gangguan minimum untuk pembelajaran, waktu pengajaran dan operasi sekolah

Pengecat pakar kami akan membantu menyediakan nasihat profesional, produk berkualiti tinggi dan warna menarik – tiga aspek penting dalam mana-mana projek pengecatan yang berjaya. Sama ada projek anda besar atau kecil, kami dapat membantu anda dan pasukan sekolah anda dengan pengecatan atau perhiasan sekolah. 

Manfaat Mendapatkan Perkhidmatan Cat Kami

Perkhidmatan pengecatan kami direka untuk membantu anda mendapatkan hasil yang terbaik dalam projek naik taraf sekolah anda, dengan bantuan yang disediakan dalam setiap langkah, dari pemilihan warna dan produk, untuk memastikan bangunan sentiasa kelihatan baik.

Kami Menyediakan Perkhidmatan Cat Menyeluruh Dari Permulaan Sehingga ke Akhir

Untuk memulakan projek pengecatan sekolah anda, hubungi kami hari ini melalui panggilan telefon atau e-mel! Anda boleh yakin dengan servis berkualiti daripada pasukan berpengalaman kami.

Testimoni

Pihak pengurusan sekolah kami berpuas hati dengan kerja mengecat dinding dalam dan luar bangunan sekolah kami di Petaling Jaya semasa cuti sekolah lalu. - Encik Saiful

Sebut Harga Percuma

ST Coatings Enterprise 

001400998-W

Alamat

C-09-05, Kondominium Aseana Puteri, Jalan Puteri 9/1, Bandar Puteri Puchong, 47100 Puchong, Selangor