Tentang Kami – Pakar Cat Rumah di Kuala Lumpur & Selangor

Kami adalah kumpulan pakar cat rumah profesional dan berdedikasi yang komited untuk menyediakan perkhidmatan mengecat di kawasan Kuala Lumpur dan Selangor dengan perkhidmatan eksklusif dan cemerlang.

Kami telah bekerja bersama dari pelbagai latar belakang. Setiap ahli memberikan inputnya, semasa bekerja pada projek mengecat yang sama. Ini sebenarnya membantu kita berkembang dan bekerja dengan lebih baik pada banyak tahap.

Orang kita tahu tentang perkara-perkara yang mereka lakukan dan yang paling penting, mereka mempunyai pengalaman bertahun-tahun. Mereka berdedikasi, rajin dan tidak akan mengecewakan pelanggan.

Kami menyediakan perkhidmatan mengecat terbaik di Lembah Klang. Kita tahu tanggungjawab kita dan kita selalu menunaikannya, walaupun kita perlu lebih berusaha.

Kami memahami kepercayaan yang diberikan oleh pelanggan kami dengan memberi kami caj terhadap bangunan dan perniagaan mereka dan kami tahu bagaimana untuk mengekalkan kepercayaan mereka.

Ini sangat penting untuk kita. Kami percaya dalam membina hubungan dengan pelanggan kami. Kami tidak hanya melayan mereka sebagai pelanggan biasa. Kami membantu mereka dan, sebagai balasannya, mereka telah membantu kami untuk menjadi lebih maju dan baik.

Kami memberi perkhidmatan kepada pelanggan kami dengan sebaik-baik tenaga kami dan mereka membantu kami bertambah baik dan berkembang. Sebenarnya, kami telah dapat berkembang dengan pantas kerana rujukan dan banyak disebut. Keutamaan kami adalah kepuasan pelanggan dan memberikan mereka apa yang mereka ingini. Kami tidak seperti orang lain.

Kenapa Pilih Servis Kami?

Terdapat banyak ciri dan insentif yang anda akan dapat semasa bekerja dengan kami, yang menjadikan kami cemerlang. Antara yang disebutkan di bawah:

Konsultasi

Pakar-pakar kami akan menasihati anda mengenai pilihan warna dan butir-butir lain yang terlibat dengan pengecatan. Jika anda mendapati diri anda terdampar dan tidak dapat mencapai sesuatu, anda tidak perlu risau. Pakar-pakar kami dan kakitangan teknikal mempunyai pengalaman bertahun-tahun berurusan dengan perkhidmatan mengecat untuk perniagaan dan rumah sama seperti milik anda. Nasihat pakar mereka pasti akan membantu anda mencapai pilihan yang baik. Ramai orang mempunyai masalah yang sama tetapi disebabkan oleh sikap tidak bekerjasama mereka, mereka sering menghadapi masalah.

Menepati Tarikh Projek

Pekerja kami telah dilatih mengikut garis dan sering menepati tarikh akhir. Adalah sangat penting bahawa pelanggan diberikan perkhidmatan seperti yang dijanjikan dan juga pada masa yang ditentukan. Kami menyedari komitmen anda mengenai tempat, kediaman dan komersil anda. Mungkin ada urusan penting di pejabat atau keluarga yang boleh dilupakan kerana kecuaian oleh kontraktor anda. Malangnya, ramai orang yang tidak profesional telah memasuki bidang ini dan mereka tidak peduli terhadap perkara yang boleh menjejaskan pelanggan mereka.

Kadar Berpatutan

Walaupun menyediakan tahap perkhidmatan ini, kami tidak mengharapkan wang tambahan daripada pelanggan kami. Kami percaya aset sebenar kami adalah kepuasan anda dan integriti kami. Jadi, mulakan bersama kami dengan mendapatkan sebut harga percuma dan pilih pakej yang sesuai untuk diri anda. Kami mempunyai pelbagai pakej yang sesuai untuk semua orang.

Sebut Harga Percuma

ST Coatings Enterprise 

001400998-W

Alamat

C-09-05, Kondominium Aseana Puteri, Jalan Puteri 9/1, Bandar Puteri Puchong, 47100 Puchong, Selangor