Perkhidmatan Cat Rumah di Kuala Lumpur & Selangor

Kami merupakan syarikat perkhidmatan cat rumah dan bangunan komersial secara menyeluruh di Kuala Lumpur dan Selangor yang dengan kepakaran khusus dalam pengecatan dalaman dan luaran rumah dengan kualiti yang tinggi.

Kami bangga dengan memberikan nilai terbaik kepada pelanggan kediaman atau komersial kami dengan memberikan hasil pengecatan yang tahan lama dan menyediakan perkhidmatan pelanggan yang mesra serta boleh dipercayai. Kami menghargai reputasi kami yang baik dan berasa bangga dengan semua hasil kerja kami, sehingga anda boleh memberikan keyakinan yang penuh dengan memberikan kepercayaan anda kepada kami. 

Sama ada anda ingin mengecat banglo, memberikan kondo anda dengan penampilan baru sebelum penyewa baru pindah masuk rumah atau hanya ingin mengecat satu bilik, carilah kami. Pakar pengecat kami akan menguruskannya untuk anda. 

Perkhidmatan pengecatan rumah kami termasuk:
  Melengkapkan pengecatan dalaman dan luaran rumah 
  Kediaman dan bagunanan komersial
  Menggunakan cat VOC yang rendah / mesra alam
  Pembersihan dan penyingkiran kulat
  Projek cat seluruh bangunan atau rumah
  Spesifikasi pengecatan terperinci dengan anggaran
  Perundingan warna
  Penjadualan yang pantas dan tepat
  Pengurusan dan penyeliaan kerja yang baik
  Penyediaan permukaan yang menyeluruh
  Kualiti kerja dan cat yang digunakan
  Perkhidmatan pelanggan yang mesra dan boleh dipercayai

Perkhidmatan Cat Kami di Lokasi:

Kuala Lumpur

Ampang

Selangor

Petaling Jaya

Proses Pengecatan Kami

Sebut Harga

Pekerja kami akan bertemu dengan anda dan berbincang dengan kerja pengecatan yang anda ingini di lokasi anda. Pada masa ini, kami akan menjawab sebarang pertanyaan atau menangani sebarang kebimbangan yang mungkin anda ada terhadap projek ini. Selepas ini kami akan memberi cadangan menyeluruh tentang proses pengecatan dari awal hingga akhir, dengan kos kerja yang tepat.

Penjadualan

Salah satu perkara pertama yang kami akan tanya adalah keperluan penjadualan anda. Kami ingin memastikan bahawa kami dapat memenuhi keperluan masa anda. Apabila projek diterima dan ditandatangani, tugasan cat ini akan dimasukkan ke dalam jadual kami. Kami akan memberitahu anda tarikh permulaan dan kemudiannya akan mengemas kini masa dengan anda.

Permulaan Kerja

Pada permulaan kerja, pengecat kami akan bertemu dengan anda. Tukang cat utama akan mempunyai senarai lengkap yang mengikuti spesifikasi yang digariskan pada cadangan pengecatan asal anda. Pada masa ini, projek ini sudah diberikan penjelasan yang sepenuhnya.

Menjalankan Kerja Mengecat

Semua kerja-kerja pengecatan dijalankan dalam urutan yang betul dan selaras dengan spesifikasi. Penyediaan permukaan, iaitu, mencuci, mengikis, mengasah, dan sebagainya akan dijalankan terlebih dahulu. Kemudian penambahan cat diikuti dengan kerja penamat. Penyelia pengecat kami akan memeriksa hasil kerja semasa ia sedang dijalankan untuk memastikan ia berjalan dengan lancar dan mengikut pelan.

Melengkapkan Kerja

Kami akan memberitahu anda satu hari sebelum kami melengkapkan projek. Ini memberikan anda peluang untuk memeriksa kerja bagi memastikan tiada apa-apa yang terlepas. Pengecat kami kemudiannya akan menyiapkan kerja dan menjaga hasil kerja mereka. Apabila kerja dilengkapkan, kami akan menghantar tinjauan untuk mendapatkan maklum balas anda terhadap kerja kami. Ini akan membantu kami untuk terus meningkatkan kerja pengecatan dan perkhidmatan kami.

Testimoni

Khidmat dari Pakar Cat Pro memang terbaik dan harganya turut berpatutan. Jangan tunggu lagi jika anda mencari servis cat rumah di Lembah Klang! - Encik Amin

Sebut Harga Percuma

ST Coatings Enterprise 

001400998-W

Alamat

C-09-05, Kondominium Aseana Puteri, Jalan Puteri 9/1, Bandar Puteri Puchong, 47100 Puchong, Selangor