Hubungi Kami – Tukang Cat Rumah di Kuala Lumpur & Selangor

Jika kediaman anda berada di Kuala Lumpur, Bukit Antarabangsa dan Selangor dan pada masa yang sama anda sedang mencari seorang tukang cat rumah, jangan lepaskan peluang ini untuk menghubungi kami.

Dengan kualiti, ketepatan masa kerja dan sikap kami yang menghormati idea anda, anda akan merasa 100% tepat dengan pilihan anda.

Pasukan kami telah mengusahakan pelbagai projek cat rumah interior dan exterior di Kajang, Batu Caves, Kota Kemuning dan Bangi selama bertahun-tahun tanpa mengira alamat tempat dan secara jujurnya ​kami telah melihat semuanya. Baik bangunan lama, baharu, pindah rumah, sampailah hartanah untuk pelaburan, dan apa jua bentuk namakan saja. Kami telah menguasai proses mengecat bilik dan anda pasti mengagumi kecekapan kami dalam menyelesaikan kerja yang disiapkan dengan warnanya yang memenuhi harapan anda. Contohnya bagi ruang tamu dengan struktur dan saiz yang berlainan.

Jika anda masih ragu dan tidak pasti sama ada ingin mengupah kami, anda dengan mudah hanya perlu telefon kami. Kami akan dengar dan ikut permintaan anda dalam waktu yang ditetapkan. Harus diingatkan sekiranya anda terfikir untuk upah servis kami, rancangkan dengan awal dan maklumkan kepada kami sebaiknya seawal satu bulan, ini kerana kami tidak dapat memenuhi permintaan anda dalam tempoh yang singkat. Pastikan jenama warna-warna sesuai yang anda suka dan ingin digunakan dah pilih atau beli seperti warna putih dan warna kuning.

Kami telah membina reputasi sebagai syarikat cat yang bertanggungjawab di industri ini. Kami tidak pernah memberi janji kosong. Faktor ini merupakan salah satu sebab banyak orang upah dan memberi rujukan kami kepada kawan mereka dibawah rekomendasi pelanggan kami kerana perkhidmatan kami kurang mahal dan kami sedar bahawa syarikat cat kami yang berbeza ini berjaya memberi kenangan indah kepada mereka.

Selain dari perkhidmatan cat daripada kami, kami mempunyai rangkaian pembekal dan kontraktor tetap yang luas yang boleh sediakan pakej perkhidmatan berkualiti setaraf dalam memenuhi keperluan anda sebagai tambahan untuk mengecat dan menghias bergantung kepada permintaan. Sebagai contoh seperti pekerja jurubina, juruelektrik dan pekerja kayu untuk sesetengah perkhidmatan seperti membaiki rekahan pada tiang tanpa mengira ketinggian, lubang grill, baiki paip dapur bocor, pasang perabot, cat dinding rata yang kusam, tukar tingkap, baiki atap rosak, cat pagar, atau kerja bina simen dll dengan betul dan senang di samping harga yang murah dan berpatutan.

Kesimpulannya, kami tahu dan memahami keperluan anda dan mengetahui cara penyelesaiannya sama ada untuk cat lantai epoxy, cat siling atau cat  bumbung. Ketenangan fikiran dan kepuasan anda merupakan tujuan kami dan kami memberi jaminan pasukan kami tidak seperti kebanyakan pembekal lain yang pernah anda alami. Kami akan menutup barang anda sebelum bermula. Kami akan bersih dan kemas tempat anda lebih baik berbanding ketika anda meninggalkannya di tangan kami. Walaupun kami pakar dalam mengecat pintu atau dinding bilik rumah anda dengan texure baik, namun kami bukanlah ahli silap mata. Hasil kerja kami dibuat dengan pengalaman pekerja yang bertahun-tahun dan anda mesti berasa puas hati.

Selalunya untuk lapisan cat permukaan luaran yang kelihatan atau nampak berseri adalah yang paling baik untuk dibiarkan dalam cuaca yang panas sepenuhnya, di mana kurangnya hujan dan kadar kelembapan oleh itu cat akan kering dengan cepat dalam mendapatkan hasil yang terbaik. Tanpa kira jenis rumah, cat hiasan dalaman di samping itu adalah tugasan yang dapat disempurnakan sepanjang tahun. 

Perkhidmatan cat dinding bilik yang kami telah guna adalah seperti berikut:

 • Rumah Teres Baru Satu Tingkat atau Dua Tingkat
 • Rumah Banglo, Rumah Bertingkat, Semi-D
 • Rumah “Town Houses”
 • Kerja Ubahsuai Rumah
 • Rumah Pangsa / Flat / Kondominium
 • Rumah Sewa
 • Apartment
 • Sekolah
 • Binaan Masjid
 • Kilang Perindustrian
 • Kedai
 • Restoran
 • Kerja-kerja Pembaikian dibayar oleh insurans

Sila Hubungi Kami

Terima kasih, jika encik berminat, mempunyai sebarang pertanyaan lanjut mengenai tugas kami dan bercadang minta servis cat kami di Lembah Klang, klik kepada laman web kami untuk upah dan cari ahli khidmat pelanggan melalui talian telefon, Whatsapp atau emel untuk anggaran, menempah booking atau memastikan tempahan anda. 

Maksudnya, jangan pening kepala dan segan silu untuk mengemukakan sebarang kekeliruan yang membuat anda tertanya-tanya. Mula dengan sediakan gambar dan tetapkan kawasan lalu ukur keluasan kawasan persegi yang perlu dicat di ruang bilik makan, tangga atau siling plaster kediaman. 

Kami akan bersedia balas mesej anda dan bekalkan semua informasi. Perbincangan boleh dijalankan yang bersesuaian dengan masa anda beserta sebut harga percuma juga akan dikira dengan baik sebelum kami tawarkan atau berikan kepada anda. Tidak ada bayaran berlebihan akan dikenakan.

Ia boleh menjadikan apa sahaja aspek kekeliruan mengenai kadar harga diskaun atau promosi kami mahupun soalan berkaitan perkhidmatan cat tertentu atau apa sahaja yang anda terfikir nak tanya. Kami akan fokus bekerja dengan berhati-hati dan penyelia akan tengok hasilnya yang siap sebelum pekerja kami balik. Tuan dan puan hanya perlu tunggu lalu masuk dan lihat pemandangan feature wall atau dinding ruang tamu yang dah cantik.

Jangan risau, pekerja cat berpengalaman kami di lokasi seperti Damansara, Puchong dan Taman TTDI Jaya, kerap menyemak mesej dan membalas mengikut kepakaran dan pengalaman mereka yang bertahun-tahun dalam industri. 

Jika anda ingin memberi sebarang maklum balas, hantarkan ia kepada kami. Kami ingin mengucapkan terima kasih untuk maklum balas positif ini yang menggalakkan kami dalam meneruskan perkhidmatan cat rumah teres dua tingkat atau cat pintu besi dan bilik tidur.

Manakala, testimoni negatif membantu beri kami mengenal pasti kelemahan, di mana ia dapat memperbaiki dan membawa kami untuk berkembang dengan lebih jauh.

Sebut Harga Percuma

ST Coatings Enterprise 

001400998-W

Alamat

C-09-05, Kondominium Aseana Puteri, Jalan Puteri 9/1, Bandar Puteri Puchong, 47100 Puchong, Selangor