Hubungi Kami – Tukang Cat Rumah di Kuala Lumpur & Selangor

Jika kediaman anda berada di Kuala Lumpur dan Selangor dan pada masa yang sama anda sedang mencari seorang tukang cat rumah, jangan lepaskan peluang ini untuk menghubungi kami.

Dengan kualiti dan ketepatan masa kerja kami, anda akan merasa 100% tepat dengan pilihan anda. 

Pasukan kami telah mengusahakan pelbagai jenis projek kediaman selama bertahun-tahun dan secara jujurnya ​kami telah melihat semuanya. Baik kediaman lama, baharu, pelaburan, ubahsuai dan apa jua bentuk namakan saja. Kami telah menguasai proses mengecat kediaman dan anda pasti mengagumi kecekapan dan kualiti dalam menyelesaikan kerja anda. 

Jika anda masih ragu-ragu dan tidak pasti, dengan mudah hanya perlu hubungi kami. Harus diingatkan sekiranya anda terfikir untuk mengambil perkhidmatan kami, rancangkan dengan awal dan hubungi kami sebaiknya seawal satu bulan, ini kerana kami tidak dapat memenuhi permintaan anda dalam tempoh yang singkat. 

Selain dari perkhidmatan mengecat dari kami, kami mempunyai rangkaian pembekal dan kontraktor yang luas dalam memberikan perkhidmatan berkualiti setaraf dalam memenuhi keperluan anda sebagai penambahan mengecat dan menghias. Sebagai contoh seperti jurubina, tukang paip, juruelektrik dan tukang kayu. 

Kesimpulannya, kami memahami keperluan anda dan mengetahui cara penyelesaiannya. Ketenangan fikiran dan kepuasan anda sangat penting bagi kami dan memberi jaminan pasukan kami tidak seperti kebanyakan pembekal lain yang pernah anda alami. Kami akan membersih tempat anda lebih baik berbanding ketika anda meninggalkannya di tangan kami. Walaupun kami pakar dalam mengecat kediaman, namun kami bukanlah ahli silap mata. 

Cat permukaan luaran kediaman adalah yang paling baik ditinggalkan dalam cuaca yang panas, di mana kurangnya hujan dan kadar kelembapan oleh itu cat akan kering dengan cepat dalam mendapatkan hasil yang terbaik. Cat hiasan dalaman di samping itu adalah tugasan yang dapat disempurnakan sepanjang tahun.

Perkhidmatan mengecat kediaman kami telah digunakan seperti berikut:

  • Kediaman Baru
  • Kediaman Bunglo, Rumah Bertingkat
  • Rumah Jenis “Town Houses”
  • Kerja Ubahsuai Rumah
  • Rumah Pangsa / Apartmen / Kondo
  • Rumah Sewa
  • Kerja-kerja Insurans

Hubungi Kami

Terima kasih, jika anda mempunyai sebarang pertanyaan mengenai perkhidmatan kami, teruslah menghubungi kami melalui telefon atau emel. Jangan segan silu untuk mengemukakan sebarang kekeliruan yang membuat anda tertanya-tanya. Ia boleh jadi apa sahaja aspek kekeliruan mengenai kadar harga kami mahupun pertanyaan berkaitan perkhidmatan tertentu atau apa sahaja yang anda terfikir dalam membantu anda. 

Pakar kami kerap menyemak sebarang pertanyaan dan membalas mengikut kepakaran dan pengalaman mereka yang bertahun-tahun dalam industri. Jika anda ingin memberi sebarang maklum balas hantarkan ia kepada kami. Maklum balas positif ini menggalakkan kami dalam meneruskan perkhidmatan. 

Manakala, testimoni negatif membantu membantu kami mengenal pasti kelemahan, di mana ia dapat memperbaiki dan membawa kami untuk berkembang dengan lebih jauh.

Sebut Harga Percuma

ST Coatings Enterprise 

001400998-W

Alamat

C-09-05, Kondominium Aseana Puteri, Jalan Puteri 9/1, Bandar Puteri Puchong, 47100 Puchong, Selangor